Et nyt - og anderledes - juridisk forlag

Advokatgruppen syntes, at udbyderne af juridiske kurser trængte til konkurrence. Derfor startede vi Kursusgruppen, som i 2010 tager mod mindst 1.000 kursister til priser på omkring det halve af de andres - uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi synes det samme om den juridiske forlagsbranche. Derfor har vi startet forlaget Boggruppen.

Den første bog - ”Tidsfristforlængelse i entreprise” af Søren Vasegaard Andreasen - ventes i bogladerne i midten eller slutningen af juni 2010.

Der findes kun to større juridiske forlag i Danmark, og de udgiver relativt få bøger - ikke mindst i samfundskrisetider som disse, hvor efterspørgslen er endnu mere beskeden end ellers.

Boggruppen vil gøre sit til at bringe nogle flere titler på gaden og til den lavest mulige pris. Nogle emner vil være snævre, andre brede - og overliggeren vil ikke altid blive sat i det øverste hak. Målgruppen vil ikke mindst være de juridiske praktikere - håndværkerne, som ganske ofte står og mangler et specialværktøj i værktøjskassen. Men ikke kun dem.

For de fleste juridiske forfattere er en bogudgivelse mere et personligt markedsføringsprojekt end en indtægtskilde af betydning. For mange, der har knoklet måneder og år med et manuskript, forbliver den en drøm - og verden går glip af mange kloge tanker og gode genveje. Derfor står Boggruppens døre også åbne f.eks. for gode bacheloropgaver, specialer, valgfri afhandlinger m.v. fra universiteterne.

Ingen vil blive rige på Boggruppens bøger - heller ikke Boggruppen. Mange forfattere vil formentlig slet intet tjene. Men en professionel bogudgivelse kan f.eks. være et meget vigtigt skridt på vejen i opbygningen af et ry som specialist - eller et exceptionelt godt bilag til en ansøgning.

Hold øje med Kursusgruppens og Advokatgruppens hjemmesider for at følge udviklingen.

 - 30,3 KB

Har du et manuskript i skrivebords-skuffen, under hovedpuden - eller i skrive-maskinen?

Mail det i fuld fortrolighed til os, hør vores mening om det, og hvad vilkårene for at udgive det er.

Mail til post@kursusgruppen.dk.

Kursusgruppen ApS · Åboulevarden 31, 8000 Århus C · T 70 10 13 30 · F 70 21 13 30 · E post@kursusgruppen.dk